EMMA


emma.jpg

EMMA är maskinteknologsektionens tjejförening. Vårt syfte är att öka sammanhållningen mellan de som känner sig kvinnliga på sektionen. Det gör vi genom att arrangera en mängd olika event för vår målgrupp där ett exempel är den årliga Damsittningen.

 

Utöver sektionsarbetet samarbetar EMMA även med tjejföreningar från andra sektioner och tillsammans håller vi det så kallade “Stilett-Racet” som är en lag-kapplöpning där deltagarna iklädda stilettklackar ska tävla i märkesbacken.

 

EMMA har också flera företagsevenemang under året såsom case, föreläsningar och studiebesök. Tillsammans med aktörer i näringslivet vill vi ge de som känner sig kvinnliga på sektionen ett hum om vad som väntar efter studierna och en extra kickstart in i karriären.


Har du frågor eller idéer - kontakta oss gärna på emma@maskinteknologsektionen.se så svarar vi så fort vi kan!

Passa även på att besöka EMMA:s fina nya hemsida på https://infoemma.wixsite.com/emma


 

BästEMMA/Ordförande

Beatrice Ronsten

E-post: ordf.emma@maskinteknologsektionen.se

Som BästEMMA är jag EMMAs ordförande och ansvarar därför för att leda EMMAs arbete. Jag bär det övergripande ansvaret för föreningen och ser till att alla ledamöter har det bra. Jag sitter även med i Maskinteknologsektionens styrelse för att föra EMMAs talan och verkar som en informationslänk mellan EMMA och Styret. Där hjälper jag även till med det ordinarie styrelsearbetet.

 


 

Kassör

Stina Nilsson

E-post: kassor.emma@maskinteknologsektionen.se

Som kassör i EMMA är det jag som håller koll på ekonomin. Min uppgift är att ta hand om de fakturor som kommer in till föreningen, sköta bokföringen samt göra budgetar inför EMMAs superroliga evenemang. Jag är även vice ordförande vilket innebär att jag är BästEMMAs högra hand och ställföreträdare.

 


 

Intendent

Johanna Klunge

E-post: intendent.emma@maskinteknologsektionen.se

Som intendent i EMMA har jag ansvar för att allt praktiskt flyter på som det ska. Det är jag som har hand om alla EMMAs förråd och inventarier, samt ser till så att områden och material är bokat till våra event.

 


 

Mat & Sittning

Sara Sjödin

E-post: sittning.emma@maskinteknologsektionen.se

Mitt ansvar som Mat & Sittning är att planera EMMAs sittningar. Jag planerar var de ska vara, hur de ska gå till och vilken mat som ska serveras. Dessutom fixar jag maten till alla våra andra roliga event.

 


 

Aktivitetsansvarig

Tamara Juric

E-post: event.emma@maskinteknologsektionen.se

I min post som event och gyckel-ansvarig är jag huvudansvarig för våra större evenemang som Damsittningen och Stilettracet. Jag hanterar underhållning, logistik och planering under eventen.


Det är även mig ni ska kontakta angående gyckel. Är ni sugna på att gyckla på någon av våra tillställningar, stora som små, blir jag jätteglad av att ni skickar ett mail till mig. Det är också jätteroligt om ni vill att vi ska komma och gyckla på ert event. Vi gillar gyckel!

 


 

Näringslivsansvarig

Ebba Nyström

E-post: naringsliv.emma@maskinteknologsektionen.se

Som näringslivsansvarig är det jag som håller kontakten med EMMA:s samarbetspartners och kontaktar nya företag för att utöka vår verksamhet. Det bästa med min post är mötet med människor i olika roller, både på LiTH och inom näringslivet. Vårt mål är att studenterna såväl som företagen ska få ut så mycket som möjligt från EMMA:s samarbete!

 


 

Info & Samarbetsansvarig

Clara Hallin

E-post: info.emma@maskinteknologsektionen.se

Som Info & Samarbetsansvarig är min uppgift att sprida information och hålla kontakt med vår målgrupp genom vår facebooksida, andra sociala medier och mail. Jag agerar även sekreterare på EMMA­styrets eminenta möten.


 

Tryck & Layout

Jenny Pote 

E-post: tryck.emma@maskinteknologsektionen.se

Som tryck & layout är min uppgift att klistra ihop allt som syns utåt; som biljetter, affischer och all layout till alla våra event, och därmed ser till att vi syns överallt!